Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 8:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Неговата лева рака ми е под главата, а со десната ме прегрнува.

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 8

Преглед П.надпесн. 8:3 во контекст