Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 5:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

„Ја соблеков мојата облека, како да ја облечам? Ги измив нозете, како да ги извалкам пак?”

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 5

Преглед П.надпесн. 5:3 во контекст