Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 5:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Неговите образи се како леи со мирисливи билки; како благомирисно цвеќе, усните му се лилјани, од кои тече смирна.

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 5

Преглед П.надпесн. 5:13 во контекст