Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 5:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ги пружаме рацете кон Египет и Асирија за да се наситиме со леб.

Прочитајте целосна глава П.еремиин 5

Преглед П.еремиин 5:6 во контекст