Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 5:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Венецот падна од нашата глава, тешко ни нам што згрешивме!

Прочитајте целосна глава П.еремиин 5

Преглед П.еремиин 5:16 во контекст