Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 4:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Не дебнат при чекорите за да не одиме по своите раскрсници. Ни се ближи крајот, ни се исполнија деновите, доаѓа нашиот крај.

Прочитајте целосна глава П.еремиин 4

Преглед П.еремиин 4:18 во контекст