Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 3:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во слабините ми ги закачи стреличките, синовите на својот тул.

Прочитајте целосна глава П.еремиин 3

Преглед П.еремиин 3:13 во контекст