Стар Завет

Нов Завет

П.еремиин 3:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Го оптегнуваше Својот лак и ме гаѓаше како цел за своите стрелички.

Прочитајте целосна глава П.еремиин 3

Преглед П.еремиин 3:12 во контекст