Стар Завет

Нов Завет

Осија 5:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ефрем е угнетувач, тој ја гази правдата, зашто му се допадна да оди по ништожество.

Прочитајте целосна глава Осија 5

Преглед Осија 5:11 во контекст