Стар Завет

Нов Завет

Неемија 3:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Исус, неговите синови и неговите браќа Кадмиел, Бинуј и Ходавја беа поставени, како еден, да управуваат со работниците во градењето на Божјиот Дом.

Прочитајте целосна глава Неемија 3

Преглед Неемија 3:9 во контекст