Стар Завет

Нов Завет

Неемија 10:28 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

од Виваевите синови: Јоанан, Ананиј, Завај и Атлај;

Прочитајте целосна глава Неемија 10

Преглед Неемија 10:28 во контекст