Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Нема оздравување за твојата повреда, твојата рана е неизлечива. Сите, што ќе чујат за тебе, ќе плескаат раце над тебе, зашто врз кого ли не премина твојата злоба постојано?

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:19 во контекст