Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Твоите пастири спијат о, царе асирски; твоите моќници лежат, твојот народ се распрсна по горите, никој веќе не може да го собере.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:18 во контекст