Стар Завет

Нов Завет

Наум 2:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Таа која стоеше тврдо, беше свлечена и одведена, нејзините робинки цвилат како гласот на гулабите, се удираат во гради.

Прочитајте целосна глава Наум 2

Преглед Наум 2:7 во контекст