Стар Завет

Нов Завет

Наум 2:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Се отворат портите од реките, палатите се растопија.

Прочитајте целосна глава Наум 2

Преглед Наум 2:6 во контекст