Стар Завет

Нов Завет

Михеј 4:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Виткај се од болка и пискај, Сионска Ќерко, како жена што раѓа, зашто сега ќе излезеш од градот и ќе живееш во полето. Ти ќе отидеш до Вавилон, таму ќе се ослободиш, таму ќе те откупи Господ од рацете на твоите непријатели.

Прочитајте целосна глава Михеј 4

Преглед Михеј 4:10 во контекст