Стар Завет

Нов Завет

Левит (3 Moj.) 6:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Огнот на жртвеникот треба да гори секогаш; не смее да гасне. Секое утро, свештеникот нека реди дрва и тогаш нека ја положи жртвата паленица врз него. Таму нека го изгорува лојот од помирителната жртва.

Прочитајте целосна глава Левит (3 Moj.) 6

Преглед Левит (3 Moj.) 6:12 во контекст