Стар Завет

Нов Завет

Јов 23:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зар Му треба голема сила за препирката? Не, достатно би било Тој да ме сослуша.

Прочитајте целосна глава Јов 23

Преглед Јов 23:6 во контекст