Стар Завет

Нов Завет

Јов 20:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

се насладуваше внимавајќи да не го голтне, и го задржуваше под своето непце.

Прочитајте целосна глава Јов 20

Преглед Јов 20:13 во контекст