Стар Завет

Нов Завет

Јона 4:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сега, Ти се молам Господи, земи го мојот живот од мене, зашто ми е подобро да умрам отколку да живеам.”

Прочитајте целосна глава Јона 4

Преглед Јона 4:3 во контекст