Стар Завет

Нов Завет

Јона 3:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Словото стигна до царот на Нинивија, тој стана од престолот, ја соблече плаштеницата од себе, се облече во вреќиште и седна во пепел.

Прочитајте целосна глава Јона 3

Преглед Јона 3:6 во контекст