Стар Завет

Нов Завет

Јоил 2:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Се спуштаат врз градот, скокаат на ѕидовите, се искачуваат на куќите и влегуваат низ окната како крадец.

Прочитајте целосна глава Јоил 2

Преглед Јоил 2:9 во контекст