Стар Завет

Нов Завет

Јоил 2:32 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сите што го повикуваат Господовото име ќе бидат спасени, зашто спасението ќе биде на гората Сион и во Ерусалим, како што рече Господ, а меѓу преживеаните оние кои Господ ќе ги повика.

Прочитајте целосна глава Јоил 2

Преглед Јоил 2:32 во контекст