Стар Завет

Нов Завет

Јоил 2:21 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

О земјо, не бој се! Биди весела, радувај се, зашто Господ направи големи дела.

Прочитајте целосна глава Јоил 2

Преглед Јоил 2:21 во контекст