Стар Завет

Нов Завет

Јоил 2:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш Господ, ќе ревнува за Својата земја, и ќе го помилува Својот народ.

Прочитајте целосна глава Јоил 2

Преглед Јоил 2:18 во контекст