Стар Завет

Нов Завет

Јоил 2:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Раскинете ги срцата, а не своите облеки! Обратете Му се на Бога, вашиот Бог, зашто Тој е добар и многумилостив, Тој ќе се сожали на бедата.

Прочитајте целосна глава Јоил 2

Преглед Јоил 2:13 во контекст