Стар Завет

Нов Завет

Јоил 1:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Па и полските дрва копнеат по Тебе, зашто потоците пресушија, огнот ги спали пустинските пасишта.

Прочитајте целосна глава Јоил 1

Преглед Јоил 1:20 во контекст