Стар Завет

Нов Завет

Изреки 2:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто мудроста ќе влезе во твоето срце и знаењето ќе ја зарадува твојата душа.

Прочитајте целосна глава Изреки 2

Преглед Изреки 2:10 во контекст