Стар Завет

Нов Завет

Излез (2 Moj.) 23:28 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ќе испраќам стршели пред тебе, за да ги истераат пред тебе Евејците, Хананците и Хетејците.

Прочитајте целосна глава Излез (2 Moj.) 23

Преглед Излез (2 Moj.) 23:28 во контекст