Стар Завет

Нов Завет

Ездра 8:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

На плоштадот што е пред Водната Врата, почна да го чита свитокот, од раното утро до пладне, пред мажите и жените и пред оние, кои беа зрели. Сиот народ го слушаше покорно свитокот на Законот.

Прочитајте целосна глава Ездра 8

Преглед Ездра 8:3 во контекст