Стар Завет

Нов Завет

Ездра 1:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А, ете, тие се Твои слуги и Твој народ, кои ги избави со Својата голема сила и со Својата моќна рака.

Прочитајте целосна глава Ездра 1

Преглед Ездра 1:10 во контекст