Стар Завет

Нов Завет

Еремија 44:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А од остатокот на Јудеја што дојде да се настани во Египет, никој не ќе избега ниту ќе преживее, за да би можел да се врати во Јудејската Земја, по која им копнеат душите, за да се вратат во неа и за да се настанат таму. Зашто никој не ќе се врати, освен бегалците.’”

Прочитајте целосна глава Еремија 44

Преглед Еремија 44:14 во контекст