Стар Завет

Нов Завет

Даниел 7:23 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој рече: ‘Четвртото чудовиште ќе биде четврто царство на земјата, различно од сите царства. Ќе ја голтне целата земја, ќе ја згази и ќе ја здроби.

Прочитајте целосна глава Даниел 7

Преглед Даниел 7:23 во контекст