Стар Завет

Нов Завет

Броеви (4 Moj.) 31:39 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

ослиња: триесет илјади и пет стотини, а од нив данок за Господа: шеесет и едно.

Прочитајте целосна глава Броеви (4 Moj.) 31

Преглед Броеви (4 Moj.) 31:39 во контекст