Стар Завет

Нов Завет

Авакум 2:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто видението е сепак за определеното време: брза кон исполнувањето, и нема да излаже; па, и ако се забави, чекај го, зашто навистина тоа ќе дојде и не ќе се забави.

Прочитајте целосна глава Авакум 2

Преглед Авакум 2:3 во контекст