Стар Завет

Нов Завет

Авакум 2:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш Господ ми одговори и рече: „Запиши го видението, врежи го врз плочки, та поминувачот да го чита лесно.”

Прочитајте целосна глава Авакум 2

Преглед Авакум 2:2 во контекст