Стар Завет

Нов Завет

Агеј 1:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Зоровавел, синот Салатилов и Исус, синот Јоседеков, врховен свештеник, и сиот останат народ ги послушаа гласот на Господа својот Бог, и зборовите на пророкот Агеј, како посланик на Бога: и народот се исплаши од Господа.

Прочитајте целосна глава Агеј 1

Преглед Агеј 1:12 во контекст