Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 4:21 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

цветовите, светилките и ножиците од злато; тоа беше чисто злато;

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 4

Преглед 2 Летописи 4:21 во контекст