Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 21:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

туку одеше по патиштата на израелските цареви и ги наведе на блуд Јудејците и Ерусалимците, како што направи Ахавовиот дом, а покрај тоа ги уби сопствените браќа, своето семејство, кои беа подобри од тебе:

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 21

Преглед 2 Летописи 21:13 во контекст