Стар Завет

Нов Завет

1 Цареви 18:45 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Одеднаш небото се смрачи од облаци и виор, и падна силен дожд. Ахав се качи во колата и отиде во Езраел.

Прочитајте целосна глава 1 Цареви 18

Преглед 1 Цареви 18:45 во контекст