Стар Завет

Нов Завет

1 Цареви 10:26 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Покрај тоа Соломон собра бојни коли и коњаници; имаше илјада и четири стотини бојни коли и дванаесет илјади коњи, и ги распореди по градовите на бојните коли и кај царот во Ерусалим.

Прочитајте целосна глава 1 Цареви 10

Преглед 1 Цареви 10:26 во контекст