Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 21:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш Давид почна да се преправа пред нив како да е умоболен и се владееше како безумник во нивните раце: тропаше по вратите и оставаше да му тече лига низ брадата.

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 21

Преглед 1 Самоилова 21:13 во контекст