Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 21:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш Ахис им рече на своите дворјани: „Гледате добро дека човекот е безумник! Зошто го доведувате кај мене?

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 21

Преглед 1 Самоилова 21:14 во контекст