Стар Завет

Нов Завет

Тит 2:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

за да ги учат младите жени да ги љубат своите мажи и своите деца,

Прочитајте целосна глава Тит 2

Преглед Тит 2:4 во контекст