Стар Завет

Нов Завет

Тит 2:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

исто така постарите жени да се владеат како што доликува на свети, да не клеветат, да не се предаваат на многу вино, туку да бидат учителки за доброто,

Прочитајте целосна глава Тит 2

Преглед Тит 2:3 во контекст