Стар Завет

Нов Завет

Откровение 19:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

да јадете месо од цареви и месо од војводи и месо од силни; и месо од коњи и од оние, кои седат на нив и месо од сите слободни и робови, и мали и големи.”

Прочитајте целосна глава Откровение 19

Преглед Откровение 19:18 во контекст