Стар Завет

Нов Завет

Откровение 13:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И ја отвори својата уста да хули против Бога, да го похули Неговото име, и Неговиот Шатор, и оние, кои живеат во небото.

Прочитајте целосна глава Откровение 13

Преглед Откровение 13:6 во контекст