Стар Завет

Нов Завет

Откровение 1:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Неговите нозе како бронза вжарена во печка; а Неговиот глас, како шум од многу води.

Прочитајте целосна глава Откровение 1

Преглед Откровение 1:15 во контекст