Стар Завет

Нов Завет

Матеј 7:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Или, како ќе му речеш на брата си: ‘Дозволи ми, да ти ја извадам раската од твоето око; а, пак, ете, во твоето око има греда?’

Прочитајте целосна глава Матеј 7

Преглед Матеј 7:4 во контекст