Стар Завет

Нов Завет

Матеј 16:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш им заповеда на учениците Свои да не кажуваат никому, дека Тој е Исус Христос.

Прочитајте целосна глава Матеј 16

Преглед Матеј 16:20 во контекст